A les nostres aules, en català!

A les nostres aules, en català!
Contra la sentència, desobediència!

dilluns, 30 d’abril del 2012

El SEPC URV davant el dia internacional de les treballadores i el 3 de maig



Fem una crida al conjunt de la comunitat universitària a participar activament en la Manifestació de l'1 maig convocada a les 19:00 hores a la Plaça Imperial Tàrraco. Contra les retallades i la Reforma Laboral, construïm la Unitat Popular!
L'1 de maig sortirem al carrer, el dia 8 també, i començarem a treballar perquè les mobilitzacions del dia 12 i 15 de maig siguin tot un èxit. Recolzem la vaga convocada PDUP (Plataforma en Defensa de la Universitat Pública) del proper 3 de maig, tot i així a la URV no la convocarem ja se'ns ha comunicat amb una setmana d'antelació i ens cenyirem al nostre calendari de mobilitzacions. Tot i així animem al conjunt de la comunitat universitat a assistir al Dinar popular per la universitat pública que organitzem des del SEPC el proper 3 de maig a les 13:30 hores al pati del Campus Catalunya
Són temps de continus atacs al conjunt del sistema educatiu i en especial a les universitats públiques. Aquest curs ha estat sens dubte molt convuls, hem vist com ens augmentaven les taxes de la matrícula (l'estiu passat) 70 euros, hem comprovat com reduïen les beques un 21%, com llançaven pel terra els drets del PAS i PDI, com anuncien la reducció del pressupost en universitats i un augment d'un 66% del preu de la matrícula en un context en que l'atur juvenil supera el 50%.. Però no tot són notícies negatives, enguany ha sorgit l'Assemblea de la URV, un espai transversal disposat a integrar el conjunt de la comunitat universitària per lluitar amb totes les forces possibles per una universitat pública i de qualitat.
Vam sortir al carrer el passat 17 de novembre, vam ocupar el rectorat el passat 29 de febrer i l'Assemblea de la URV es va expandir del Campus Catalunya al Campus Sescelades. Vam ser-hi durant la vaga general del 29 de març. I encara no en tenim prou, l'abast de l'agressió és tal que des del SEPC i des de l'Assemblea de la URV no donem el curs per tancat, no baixarem el cap, plantarem cara.

Des del SEPC fem una crida:
  • Al conjunt de la comunitat universitària a participar activament en les properes mobilitzacions unitàries de l'1, 12 i 15 de maig.
  • Al conjunt de la comunitat universitària a participar en la mobilització estudiantil del proper 8 de maig a les 11:00 hores a la Plaça Imperial Tàrraco.

Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans
Tarragona 29 d'abril del 2012