A les nostres aules, en català!

A les nostres aules, en català!
Contra la sentència, desobediència!

divendres, 9 de novembre del 2012

14-N VAGA GENERAL

Vine a preparar la vaga general el dimarts a les 09:00 del matí al pati del Campus Catalunya: esmorzar popular, taller de pancartes, passe de classes anunciant la vaga, encartellada...

14-N Estudiants cap a la VAGA GENERAL

El SEPC es suma a la convocatòria de vaga per al 14 de novembre, que es celebrarà arreu dels Països Catalans i del continent europeu. Aquesta jornada de vaga és la resposta necessària enfront als continus atacs a les treballadors i a les estudiants.
Des de el SEPC encoratgem a totes les estudiants de la URV a secundar la jornada de vaga per a demostrar el nostre rebuig frontal a les polítiques educatives impulsades pels governs primer de les falses esquerres i posteriorment pel Partit Popular. Aquestes polítiques responen als interessos més immediats del capital i busquen subjugar-nos a les seves necessitats.
Perquè la situació a les nostres universitats ja és límit, tots els serveis ja estan en mans  d’empreses privades i l’augment de les taxes ha limitat l’accés a la Universitat a les classes benestants. Per altra banda, amb la implantació del Pla Bolonya, han minat l'autonomia universitària subordinant-la als interessos del mercat i del capital. Són les empreses més influents les que controlen el mal anomenat Consell Social.
Les motivacions que ens porten cap a la vaga general són molt àmplies i ens afecten a totes de forma directa. Aquest govern del PP primer ens va imposar una reforma laboral feta a mida de la patronal: abaratint l’acomiadament i retallant els drets laborals aconseguits fins al moment.
Més tard, va aprovar una amnistia fiscal per a tots aquells que durant els últims anys ens han estat robant, mentre que cada ciutadà ha de continuar pagant els seus deutes fins a l’últim cèntim. Perquè mentre l’amnistia fiscal tira endavant, cada dia a l’estat espanyol hi ha 500 desnonaments, és a dir, 500 famílies que es queden al carrer, en l'absoluta misèria.
Enfront aquesta situació que ens estan imposant, la nostra resposta ha de ser l’organització! La creació d’espais unitaris on totes puguem dir la nostra i des d’on puguem construir l’alternativa a aquest model neoliberal que ens pren la dignitat.
Perquè és necessària una resposta organitzada i efectiva que doni veu al poble. I aquesta resposta combativa és encara més necessària davant la inoperància i traïdoria dels sindicats majoritaris a nivell estatal (CCOO i UGT). Una resposta que posi èmfasi en que l'economia ha d'estar al servei persones i no del mercat. 

Fem una crida a les estudiants de la URV a sumar-se a la vaga general del proper 14 de novembre, no anant a classe, sumant-se als piquets i assistint a la manifestació de la tarda. Ens hi juguem el futur, perquè les estudiants som el futur. I aquest futur que ens han robat només el recuperarem lluitant, plantant cara!
El 14-N tothom al carrer, ningú al servei del capital!