A les nostres aules, en català!

A les nostres aules, en català!
Contra la sentència, desobediència!

dimarts, 17 de març del 2009

12 març, ATUREM BOLONYA



Entre 250 i 300 estudiants de la URV es van manifestar el passat dijous 12 de març al campus Catalunya contra l’aplicació del Procés de Bolonya, sota la consigna, “Construïm la universitat pública del futur. Aturem Bolonya” . La protesta va estar convocada pel nucli del Sindicat d’Estudiants dels Paisos Catalans i l’Assemblea d’Estudiants de Ses Celades.


Durant la mobilització les estudiants van omplir la facultat d’enganxines que denunciaven la precarietització que suposarà l’aplicació de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior. La marxa es va atura en diferents punts, com per exemple el bar o el deganat de Ciències Jurídiques, on es van llegir diferents manifestos que denunciaven les diferents privatitzacions i l’aplicació antidemocràtica del Pla de Bolonya. La manifestació va finalitzar al pati central del campus Catalunya on es va llegir un manifest i es va fer una pintada simbòlica al terra amb el lema "Aturem Bolonya”.


El seguiment de la vaga va ser alt arreu dels Països Catalans i també es va realitzar manifestacions a Girona, Barcelona, Lleida, Castelló i Alacant.


Recordem que les institucions continuen ignorant la veu de l'estudiantat, EN TOMÀS PORTA 24 DIES EN VAGA DE FAM


La lluita continua...