A les nostres aules, en català!

A les nostres aules, en català!
Contra la sentència, desobediència!

dimecres, 27 de febrer del 2013

28-F. Vaga d'estudiants als Països Catalans. Ningú a les aules, tothom al carrer!


Demà els estudiants tornarem a fer sentir la nostra veu als diferents centres de secundària i universitat arreu dels Països Catalans. Des del SEPC URV fem una crida als estudiants a prendre part activa tan dels piquets informatius com de les mobilitzacions convocades pel dia de demà. 

Cal canalitzar la nostra indignació a través de l'organització, cal fer un pas més endavant i adonar-nos sinó lluitem pels nostres drets ens pendran el poc que ens queda. S'estan carregant la universitat pública, només depèn de nosaltres que es giri la truïta.

Convocatòries 28-F:
  • 08:00h Campus Catalunya, Tarragona. PIQUETS INFORMATIUS.
  • 12:00h IES Martí Franquès, Tarragona. MANIFESTACIÓ ESTUDIANTIL. Convoca: SEPC i Assemblea URV
  • 19:00h Plaça Mercadal, Reus. CONCENTRACIÓ (secundària).
  • 19:00h Plaça Imperial Tàrraco. MANIFESTACIÓ UNITÀRIA. Convoca: PUDUP URV, Assemblea d'Interzones de Tarragona i Junta de Personal No Universitari.


Manifest nacional del SEPC:

El SEPC convoca vaga d'estudiants arreu dels Països Catalans el proper 28 de febrer

El proper 28 de febrer el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans convoquem vaga arreus dels instituts i universitats del nostre territori. Entenem que després d’un primer semestre on les assemblees d’estudiants i tot el teixit associatiu ha anat gestant un clima crític en quant a la situació actual de l’educació, cal fer un pas endavant i tornar a buidar a les aules i sortir al carrer.

L’any passat ja en varen ser moltes les protestes i aquest any l’educació segueix en constant degradació i és per això hem de seguir al peu del canó per tal de seguir defensant la integritat de l’educació pública, popular i de qualitat. La Llei Wert, els pressupostos que anuncien noves retallades i eliminació de beques als ensenyaments post-obligatoris, l’augment de les taxes universitàries, la pèrdua de democratització als òrgans de govern dels instituts i universitats, el constant atac que rep el català arreu del territori... Els motius, una vegada més ens sobren. I no només als estudiants, sinó també als i a les treballadores dels nostres centres educatius. Els retallen el sou i els acomiaden i així fins provocar el gran desmantellament als serveis públics que patim les classes populars catalanes.

Ara és l’hora dels estudiants, ara és l’hora que conquerim l’educació pública i popular i gestem una nova alternativa al seu negoci que ens arruina i ens esclavitza.
El proper 28 de febrer sortirem al carrer arreu dels Països Catalans i seguirem lluitant per una educació pública, popular, antipatriarcal, catalana i de qualitat.

La seva crisi ens arruïna! Conquerim l'educació pública i popular!
Podeu seguir les convocatòries aquí:
- Barcelona: 12:30h a Pl. Universitat.
- València 12:00 a la Facultat de Geografia i Història (VAGA DE 48H).
- Mallorca 19:00 davant la Delegació de Govern.
- Tarragona: 12:00h Davant l'IES Martí Franqués.
- Girona: 12:00h davant el Rectorat.
- Lleida: 12:00h davant el Rectorat.
- Castelló 12:00 a La Farola (VAGA DE 48H).
- Alacant 13:00 a La Mà.
- Igualada: 17:15h a Pl. Castells.
- Reus: 19:00h a Pl. del Mercadal.
- Berga: 17:00h a Pl. Sant Pere.
- Manresa 11:00h a Crist Rei.
- Cervera 12:15h a Pl. de la Universitat.
18 de febrer del 2013
Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans