A les nostres aules, en català!

A les nostres aules, en català!
Contra la sentència, desobediència!

dilluns, 9 de març del 2009

Setmana de lluita contra el Pla de Bolonya- XOCOLATADA EN MOTIU DELS EXPEDIENTATS DE LA UAB

Demà a les 17:00 al Campus Catalunya, hi haurà una xocolatada popular en motiu dels expedientats de la UAB. Comptarem amb la presència d'expedientats per tal de que ens exposin les experiències de lluita contra l'EEES a la seva universitat.

De fet quan parlem del Pla de Bolonya, hem de parlar de repressió...
  • Actualment hi ha 25 estudiants expedientats. A la Universitat Autònoma de Barcelona, hi ha 6 alumnes expulsats (als quals se'ls prohibeix cursar qualsevol titulació universitària durant 11 anys), 22 expedientats i 15 pendents de judici per desordres públics.
  • Un altre clar exemple és el de la Pompeu Fabra (UPF), quan el 12 de febrer, els Mossos d’Esquadra per ordre del rector Josep Joan Moreso, desallotgen als 70 estudiants que havien acampat al campus Poblenou per denunciar la mercantilització de la universitat. Com a conseqüència, el 13 de febrer més de 200 estudiants van boicotejar l’acte d’inauguració del campus Poblenou i exigiren la dimissió del rector Moreso per haver ordenat la intervenció policial la nit anterior i per la seva actitud autoritària i prepotent.

El conjunt de referèndums arreu dels Països Catalans ha denotat la negativa de l'estudiantat a l'aplicació anitdemocràtica de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior, tot i així...

els estudiants crítics amb el procés de Bolonya només reben repressió i són exclosos de la presa de decisions. Vine a conèixer les experiències de lluita dels expedientats!

Estudiant rebel·lat! Lluita pel teu futur!

PER TOTS ELS MITJANS! ELS ESTUDIANTS ATURAREM BOLONYA!