A les nostres aules, en català!

A les nostres aules, en català!
Contra la sentència, desobediència!

dilluns, 20 de febrer del 2012

COMUNICAT DEL SEPC DAVANT EL QUART DIA DE CÀRREGUES POLICIALS A VALÈNCIA CONTRA EL MOVIMENT ESTUDIANTIL

Avui dia 20 de Febrer, s’han tornat a repetir els escenaris de violència al carrer per quart cop, que han deixat la ciutat de València amb més d’un centenar de ferits, la majoria d’ells estudiants de secundària, queda palès que les protestes s’han desenvolupat de forma pacífica fins a l’actuació policial.

La senyora Paula Sànchez sembla que ha declarat la guerra als estudiants catalans, que es manifesten, pel seu futur i està disposada a les retallades i les polítiques privatitzadores per sobre de la voluntat de les classes populars, fent ús de la violència i la repressió si és necessari, repetint-se les imatges que ja va veure el nostre país durant les lluites contra el Pla Bolonya.

Davant aquesta situació, el SEPC, exposa:

- És del tot indignant que haguem de patir la incompetència dels nostres governants.
- Trobem lamentable la negació del diàleg per part del Govern de la Generalitat Valenciana, i l’ús de la violència contra les classes populars, especialment als estudiants d’institut.
- Que les retallades s’estan aplicant amb violència, per precaritzar la educació pública, i hipotecant el futur del nostre país.

Per tot això exigim:

- No pagar la incompetència de la delegada del govern, Paula Sànchez.
- L’aturada de la violència per part de la polícia espanyola.
- La fi de les retallades i de l’EU2015 que hipotequen el futur del país.

Davant aquesta situació el SEPC, vetllarà per la seguretat dels estudiants i de la seva militància, fent ús dels mitjans que cregui convenient.

El SEPC demana al conjunt de la comunitat educativa, i la resta de les classes populars, que s’adhereixin a les convocatòries en solidaritat i en especial la vaga general d’Educació a nivell nacional, del 29 de Febrer.

València, Països Catalans, 20 de Febrer de 2012.