A les nostres aules, en català!

A les nostres aules, en català!
Contra la sentència, desobediència!

dijous, 24 de març del 2011

NI TIRANIES NI OCUPACIONS! CAP MÉS GUERRA IMPERIALISTA PER PETROLI!

DIMARTS 29 DE MARÇ A LES 20.00, CONCENTRACIÓ A LA PLAÇA DE LA FONT, DAVANT L'AJUNTAMENT DE TARRAGONA



Els mitjans de comunicació dels EEUU, els dels seus aliats europeus i en concret els de l’Estat Espanyol manipulen i falsegen la realitat. Fa ben poc van fer-ho a l’Iraq on es van inventar l’existència d’armes de destrucció massiva i després d’un milió de morts van reconèixer que no hi havia cap d’aquestes armes. Encara ningú ha respost per aquests crims i sembla com si res no hagués passat.


Ara volen el petroli de Líbia, no els interessa el poble de Líbia, des de quan els importa la vida dels pobles? Bombardegen encara avui Iraq, Afganistan, la Franja de Gaza, i no només llencen bombes, han repartit fam i misèria a milions i milions d’éssers humans.


L’imperi sempre ha anat a robar als altres per fer-se ric. Als EEUU i a europa no els queda gaire petroli i per això s’afanyen a aconseguir-lo d’on sigui. A més a més encobreixen els criminals que tot i criminals són afins als seus interessos, com el règim d’Aràbia Saudita. A Líbia han vist l’oprotunitat: El petroli és l’eix principal de la seva economia, fins fa ben poc produïen 1,72 milions de barrils al dia.


L’imperi ha congelat els comptes de l’Estat Líbi. El govern libi tenia 200.000 milions de dòlars en reserves internacionals col·locats en bancs dels EEUU i d’europa i ara els han congelat. Això no té altre nom que robatori, saqueig. S’han aprofitat d’un conflicte intern de Líbia, s’han aprofitat d’una guerra civil per quedar-se el petroli.


L’ONU avala la guerra en contra dels seus principis fonamentals. El Premi Nobel de la Pau, Barack Obama, diu que la resolució serà imposada militarment. L’estat de la tortura democràtica, l’Estat Espanyol, i CCOO i UGT com no podia ser d’altra manera, tenen els avions preparats per bombardejar un poble. Si el PP manés tots sortirien al carrer i CCOO i UGT lluirien les pancartes del “No a la Guerra”. Ja ho hem dit, manipulen i trafiquen amb doble moral. Estem presenciant una intervenció “humanitària” a base de bombes, saltant-se tot el Dret Internacional. L’imperi és una amenaça per aquest planeta. Estem davant d’una situació penosa i se’ns justifica amb el mateix discurs que van utilitzar per fer la genocida invasió a les Amèriques: utilitzem la justa violència necessària en bé de i per democratitzar als bàrbars, fet que eximeix Europa i als EEUU de tota culpa.


És una irresponsabilitat permetre que els estats de la Unió Europea i els EEUU reparteixin mort com ho estan fent; cal que els pobles avancem amb rapidesa cap a la nostra independència política i econòmica, i treballant la solidaritat internacionalista eliminar qualsevol botxí de dones, pobles o nacions, ja es diguin Muammar al-Gaddafi o ONU. Des dels Països Catalans rebutgem la aquesta guerra imperialista per expandir la “democràcia”.


NO A LA GUERRA IMPERIALISTA!

INDEPENDÈNCIA I SOCIALISME!

O ARA O MAI!